Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان رئیس پلیس راهور استان اصفهان از ارائه خدمات و تعویض پلاک در نخستین روز نوبت دهی اینترنتی به بیش از ۹۹۵ وسیله نقلیه در مراکز تعویض پلاک‌ شماره ۱ و ۲ ‌شهر اصفهان خبر داد.

سرهنگ‌ محمدرضا محمدی، اظهار کرد: در اولین روز اینترنتی شدن مراکز تعویض پلاک کلان شهر اصفهان حتی یک‌ مورد خدمات تعویض پلاک و شماره گذاری بدون نوبت اینترنتی ارائه نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه از ۲۹ شهریور ماه خدمات تعویض پلاک در مراکز شماره ۱ و۲ کلان شهر اصفهان فقط به صورت اینترنتی انجام می‌شود، از همراهی شهروندان اصفهانی در اولین روز ارائه خدمات تعویض پلاک به صورت اینترنتی قدردانی و تاکید کرد: شهروندان به هیچ عنوان بدون نوبت اینترنتی به مراکز تعویض پلاک مراجعه نکنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از پلیس راهور استان اصفهان، رئیس پلیس راهور استان از متقاضیان تعویض پلاک خواست به سایت اینترنتی راهور به نشانی  rahvar۱۲۰.ir مراجعه کنند و افزود: هر شخص بر اساس شماره ملی و شماره تلفن همراهی که به نام او باشد مجاز به دریافت یک کد کاربری است.

وی با بیان اینکه درج آدرس محل سکونت متقاضی در فیلد مربوطه الزامی است، گفت: هر فرد از زمان نوبت دهی به مدت یک ساعت فرصت مراجعه به مراکز را خواهد داشت، در غیر این صورت با ارسال پیامک نوبت او لغو می شود، همچنین امکان لغو نوبت رزرو شده وجود دارد.

سرهنگ محمدی با اشاره به اینکه هر خودرو در طول روز برای یک‌ مرتبه مجاز به اخذ خدمات و تعویض پلاک است، افزود: در صورت نقص مدارک و ایرادات احتمالی شخص صرفا تا پایان وقت اداری همان روز مجاز به اخذ خدمات با نوبت اولیه است، در غیر این صورت نیاز به دریافت نوبت جدید در روزهای بعدی خواهد بود.

رئئیس پلیس راهور استان اصفهان با یادآوری اینکه دریافت نوبت برای خودروهای نوشماره و وارداتی بدون پلاک صرفا با شماره شاسی امکان پذیر است، خاطرنشان کرد: دریافت پلاک تهران، از مراکز تعویض پلاک‌ اصفهان‌ امکان پذیر نیست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی پليس راهور مراکز تعویض پلاک مراکز تعویض پلاک پلیس راهور استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۴۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی مظهری مدیرعامل مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات ایران، گفت: این مرکز متولی شماره گذاری کالا و خدمات است که طی ۲۸ سال گذشته بارکدهای بین‌المللی که در فروشگاه‌ها اسکن و استفاده می‌شود، توسط این نهاد صادر شده و در همه دنیا با پیش شماره ۶۲۶ قابل شناسایی هستند؛ این کدها، مشخصات تولید کننده و مشخصات را ارائه می‌دهد؛ بر همین اساس ۷.۵ میلیون قلم کالا در کشور شماره گذاری شده و بسیاری از این کالاها به کشورهای دیگر صادر می‌شوند.

وی ادامه داد: عده‌ای ادعا می‌کردند، زمانیکه امکان صادرات به کشورهای اوراسیا داشتند، باید به الزام زمانی در استانداردی طی کنند؛ به همین دلیل باید بسته بندی‌های نو را مجدد جدا و برچسب‌های جدید را روی کالا نصب می‌کردند. انجام این فرآیند موجب آشفتگی بسته‌بندی می‌شد.

مدیرعامل مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات ایران در مصاحبه رادیویی تصریح کرد: برای همین مساله ذکر شده، در حاشیه نمایشگاه اکسپو تهران پیگیری‌هایی برای برگزاری جلسه با نماینده این نهاد بودیم تا در ایران نمایندگی مرتبط به این استاندارد دایر شود؛ پس از این مذاکرات، جلسه‌ای با رایزن اقتصادی ایران در روسیه و مدیران توسعه و تجارت تفاهم نامه‌ای با این شرکت که استاندارد اتحادیه اوراسیا داشته امضا کردیم تا نمایندگی ایران در این شرکت فعال و استاندارد روی کالا در کشور ایران اعلام شود.

مظهری خاطرنشان کرد: یکی از کدهایی که در این کالاهای صادراتی الزام داشت، «ایران کد» بود که پیش نیاز آن، کد استاندارد است؛ در نتیجه اگر کالایی برچسب استاندارد دارد، قطعاً شروط لازم استاندارد اوراسیا آسیا یا (EAC) را نیز دارد.

این مسؤول افزود: البته این تفاهم‌نامه موجب تعامل با نمایندگی می‌شود و دیگر در گمرکات کشورهای اوراسیا معطلی رخ نخواهد داد.

وی گفت: مزیتی که ایجاد شده آن است که تجار ایران باید در کشورهای طرف برای هر کالا ۱۰ روبل هزینه این استاندارد را پرداخت کنند اما در ایران این هزینه به شکل ریالی دریافت می‌شود که این هزینه هم به سود تجار است و از سوی دیگر مانع خروج ارز کشور خواهد شد و هزینه تجار را نیز به یک دهم می‌رساند.

کد خبر 6096116

دیگر خبرها

  • جنون در سرعت ، راننده را به آغوش مرگ کشاند
  • طرح ترخیص وسایل نقلیه توقیفی از پارکینگ در کیش اجرا شد
  • ترخیص دویست و هشتاد وسیله نقلیه توقیفی از پارکینگ
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • تشدید برخورد با خودرو‌های هنجارشکن در میاندوآب
  • تشدید برخورد با خودروهای دارای پلاک مخدوش
  • تشدید برخورد با خودروهای هنجارشکن در میاندوآب
  • برای رفع اشکال کارت منزلت شهروندی چه کار کنیم؟+ نشانی مراکز
  • ثبت بیشترین تخلف سرعت در محور ارومیه- مهاباد
  • این خودروها پلاک ملی نمی‌ گیرند