Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان همدان روز دوشنبه در حاشیه این آیین به خبرنگار ایرنا گفت: شهروندان برای دریافت نوبت از مراکز تعویض پلاک و شماره‌گذاری باید به سایت nobatdehi.epolice.ir مراجعه کرده سپس نوع خدمت دریافتی را اعلام کنند.

سرهنگ علی فکری افزود: پس از کلیک برروی خدمت مورد نظر ، تاریخ، ساعت حضور در مرکز شماره گذاری به همراه مدارک مورد نیاز به شماره تلفن فرد پیامک شده و متقاضی باید در زمان تعیین شده در مرکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک حضور یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: پیشتر سه تا چهار ساعت فرد در واحد شماره‌گذاری و تعویض پلاک برای دریافت خدمات تلف می شد اما با اجرای شده نوبت دهی اینترنتی، این مدت زمان به نیم تا یکساعت کاهش می‌یابد.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان همدان اظهار داشت: واحد شماره گذاری و تعویض پلاک وسیله نقلیه ۱۴ نوع خدمت را به مالکان خودرو ارائه داده و به علت تنوع خدمات بیشترین تعداد مراجعه کننده را دارد به گونه ای که در هفت ماهه سالجاری بیش از ۱۴۰ هزار نفر برای دریافت خدمات به این مرکز مراجعه کردند.

سرهنگ فکری گفت: یکی از اهداف پلیس اینترنتی و آنلاین کردن خدمات با هدف پیشگیری از اتلاف وقت و هزینه خدمات گیرندگان از مجموعه انتظامی است.

وی یادآوری کرد: بر این اساس سامانه توقیف و ترخیص خودرو از پارکینگ مکانیزه شد و در ادامه نیز ثبت اخطاریه توسط ماموران پلیس با استفاده از دستگاه الکترونیک «دست افزار سپهر» به صورت الکترونیکی و اینترنتی صورت گرفت.

۸۰ برنامه همزمان با آغاز هفته ناجا امسال از ۲۷ مهر در حال برگزاری است.

برچسب‌ها نیروی انتظامی همدان اینترنت شماره گذاری خودرو همدان پلیس راهنمایی و رانندگی همدان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نیروی انتظامی همدان اینترنت شماره گذاری خودرو همدان پلیس راهنمایی و رانندگی همدان نیروی انتظامی همدان اینترنت شماره گذاری خودرو همدان پلیس راهنمایی و رانندگی همدان اخبار کنکور شماره گذاری تعویض پلاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۱۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی مظهری مدیرعامل مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات ایران، گفت: این مرکز متولی شماره گذاری کالا و خدمات است که طی ۲۸ سال گذشته بارکدهای بین‌المللی که در فروشگاه‌ها اسکن و استفاده می‌شود، توسط این نهاد صادر شده و در همه دنیا با پیش شماره ۶۲۶ قابل شناسایی هستند؛ این کدها، مشخصات تولید کننده و مشخصات را ارائه می‌دهد؛ بر همین اساس ۷.۵ میلیون قلم کالا در کشور شماره گذاری شده و بسیاری از این کالاها به کشورهای دیگر صادر می‌شوند.

وی ادامه داد: عده‌ای ادعا می‌کردند، زمانیکه امکان صادرات به کشورهای اوراسیا داشتند، باید به الزام زمانی در استانداردی طی کنند؛ به همین دلیل باید بسته بندی‌های نو را مجدد جدا و برچسب‌های جدید را روی کالا نصب می‌کردند. انجام این فرآیند موجب آشفتگی بسته‌بندی می‌شد.

مدیرعامل مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات ایران در مصاحبه رادیویی تصریح کرد: برای همین مساله ذکر شده، در حاشیه نمایشگاه اکسپو تهران پیگیری‌هایی برای برگزاری جلسه با نماینده این نهاد بودیم تا در ایران نمایندگی مرتبط به این استاندارد دایر شود؛ پس از این مذاکرات، جلسه‌ای با رایزن اقتصادی ایران در روسیه و مدیران توسعه و تجارت تفاهم نامه‌ای با این شرکت که استاندارد اتحادیه اوراسیا داشته امضا کردیم تا نمایندگی ایران در این شرکت فعال و استاندارد روی کالا در کشور ایران اعلام شود.

مظهری خاطرنشان کرد: یکی از کدهایی که در این کالاهای صادراتی الزام داشت، «ایران کد» بود که پیش نیاز آن، کد استاندارد است؛ در نتیجه اگر کالایی برچسب استاندارد دارد، قطعاً شروط لازم استاندارد اوراسیا آسیا یا (EAC) را نیز دارد.

این مسؤول افزود: البته این تفاهم‌نامه موجب تعامل با نمایندگی می‌شود و دیگر در گمرکات کشورهای اوراسیا معطلی رخ نخواهد داد.

وی گفت: مزیتی که ایجاد شده آن است که تجار ایران باید در کشورهای طرف برای هر کالا ۱۰ روبل هزینه این استاندارد را پرداخت کنند اما در ایران این هزینه به شکل ریالی دریافت می‌شود که این هزینه هم به سود تجار است و از سوی دیگر مانع خروج ارز کشور خواهد شد و هزینه تجار را نیز به یک دهم می‌رساند.

کد خبر 6096116

دیگر خبرها

  • شناسایی ۳ هزار و ۸۴۲ تارنمای مشکوک در کشور
  • احتمال افزایش نرخ معاینه فنی؛ این مبالغ کجا هزینه می‌شود؟
  • احتمال افزایش نرخ معاینه فنی/مبالغ دریافتی کجا هزینه می‌شود؟
  • درخواست شهرداری تهران از دولت برای افزایش نرخ معاینه فنی
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • ۵۸ درصد از مراجعه کنندگان به مرکز مشاوره شهرداری خمین زنان هستند
  • تشدید برخورد با خودرو‌های هنجارشکن در میاندوآب
  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد
  • این خودروها پلاک ملی نمی‌ گیرند
  • ارائه ۴۱۰ هزار ساعت خدمت مشاوره‌ای رایگان به مردم