Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- 85 میلیون نفر در ایران (راننده، سرنشین، عابر) کاربر خدمات ترافیکی هستند و از خدمات پلیس راهنمایی و رانندگی استفاده می‌کنند.
به گزارش خبرگزاری آریا، سالانه 7 میلیون و 500 هزار خدمت در حوزه شماره گذاری خودرو ارائه می‌شود و اخیرا هم سامانه نوبت دهی اینترنتی در شماره گذاری و فرآیند نقل و انتقال خودرو راه اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا سالانه 35 میلیون و 500 هزار خدمت به جامعه هدف ارائه می‌کند و 51 درصد کل خدمات دهی ناجا بر عهده این پلیس است.
سرهنگ علی محمدی رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا می‌گوید: در سراسر کشور 350 مرکز شماره‌گذاری و دفتر خدمات خودرویی در سراسر کشور آماده ارائه خدمت به هموطنان هستند که ساعت کاری همه آن‌ها 7 تا 16 است و با توجه به شرایط استانی و طرح فاصله‌گذاری اجتماعی ادامه ساعت کار در اختیار استان‌هاست.
با توجه به شیوع بیماری ویروس کرونا، در حال حاصر نوبت دهی هم اینترنتی شده است.
 
مدارک لازم برای تعویض پلاک
این مدارک برای وسایل نقلیه تولید داخل شامل اصل سند فروش کارخانه سازنده خودرو، کارت شناسایی وسیله نقلیه، سند خودرو، شناسنامه و کارت ملی فروشنده و خریدار، گواهی عدم خلافی، مدارک احراز سکونت، بیمه نامه شخص ثالث، معاینه فنی و فیش‌های پرداختی هزینه پلاک است و باید فروشنده یا خریدار یا نماینده قانونی هر یک حضور داشته باشند.
هر نوع خودرویی که تأییدیه محیط زیست و استاندارد را داشته باشد؛ شماره‌گذاری می‌شود، اما اگر یکی از تاییدیه‌ها را نداشته باشد، شماره‌گذاری نمی‌شود.
 
پلاک کدام خودرو‌ها تعویض نمی‌شود؟
به وسایل نقلیه‌ای که دارای نقص باشد خدمات تعویض پلاک و شماره گذاری ارائه نمی‌شود: خودرو‌هایی که اصالت نداشته و یکی از ارکان اصلی از جمله شاسی، اتاق یا موتور به صورت غیرقانونی عوض شده باشد؛ خودرو‌های تصادفی شدید که بیش از 60 درصد خسارت دیده باشد، چون ایمنی لازم برای شماره‌گذاری را ندارد؛ خودرو‌هایی که دو تکه هستند؛ خودرو‌هایی که مدارک‌شان غیراصیل باشد و همچنین خودرو‌هایی که ایمنی‌شان از دست رفته و مشخصات فنی‌شان آسیب دیده باشد.
خودرو‌هایی که ممنوعیت قضایی و توقیف داشته باشد تا زمان رفع توقیف نمی‌تواند خدمات دریافت کنند؛ همچنین خودرو‌هایی که دستور منع خدمات از سوی مراجع قضایی و سازمان‌های ذی صلاح در موردشان صادر شده باشد نیز نمی‌تواند تعویض پلاک انجام دهد.
شخص ممنوع‌المعامله باشد نیز نمی‌تواند برای تعویض پلاک اقدام کند.
افرادی که کارت خودروی شان مفقود شده باید به مراکز تعویض پلاک مراجعه کنند؛ در آن مراکز خودرو بازدید می‌شود و متقاضی باید یک سری فرم‌های تعهد کشف عدم فساد را پر کند تا در ادامه کارت جدید چاپ و ارسال شود.
اما برای اسناد مفقود شده، چون بحث مالکیت مطرح است باید در روزنامه رسمی آگهی شود و بعد از گذشت 10 روز از زمان آگهی متقاضی برای طی مراحل و دریافت سند مراجعه کند.
همچنین مدارک برای خودرو‌های نو شماره هم شامل کارت و هم شامل سند ماشین است؛ وقتی پستچی به نشانی ثبت شده مراجعه می‌کند؛ در صورت نبودن فرد از همسایگان پرس و جو می‌کند اگر محرز شود که فرد متقاضی اصلا در نشانی اعلامی سکونت ندارد بلافاصله مدارک به ستاد راهور باز می‌گردد و امحا می‌شود.
در این صورت شخص باید دوباره به یکی از مراکز تعویض پلاک مراجعه کند و نشانی جدید و صحیح را اعلام کند تا دوباره کارت صادر و ارسال شود.
اگر هم نشانی صحیح باشد و فرد در آن ساعت در آدرس اعلامی حضور نداشته باشد پستچی تا سه مرحله به نشانی مراجعه می‌کند اگر باز هم حضور نداشت مدارک خودرو به مدت سه ماه در باجه معطلی پست می‌ماند تا مالک خودرو مراجعه کند؛ اگر در این بازه زمانی هم مالک خودرو به پست مراجعه نکرد مدارک به پلیس راهور عودت داده می‌شود.
برای موتورسیلکت‌ها سه رنگ پلاک پیش‌بینی شده است؛ رنگ پلاک قرمز مختص موتور‌های دولتی، پلاک سفید برای موتورسیکلت‌های شخصی و زمینه پلاک آبی فیروزه‌ای برای موتور‌های سفارتخانه‌هاست.

نشانی مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک در تهران
10 مرکز شماره‌گذاری هم در تهران فعال است که شامل دو مرکز شماره‌گذاری موتورسیکلت، دو مرکز خودروسازان سایپا و ایران‌خودرو و 6 مرکز هم برای ارائه خدمت به عموم شهروندان می‌شود.
در همه استان‌ها شیوه نامه‌های بهداشتی رعایت می‌شود، اما در استان‌هایی با شرایط قرمز، سخت‌گیری بیشتری اعمال می‌شود.

فهرست مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک در تهران به این شرح است:
1- میثم: کیلومتر 17 جاده مخصوص کرج-خیابان داروپخش خیابان روز دارو (11–44986000)
2- خاوران:کیلومتر 10 جاده خاوران-بعد از سه راه خاورشهر (33851332)
3- الغدیر: یافت آباد-بلوار الغدیر-خیابان اکبرحسینی (66133693)
4- یادگارامام (ره): اتوبان یادگار امام-خیابان زنجان شمالی-جنب ستادترخیص خودرو (66256729)
5- اتحاد:تهرانپارس-حکیمیه-خیابان اتحاد-اتحاد 5 غربی (77393030)
6- واحدشماره گذاری مستقر در شرکت ایران خودرو: کیلومتر 14 جاده مخصوص کرج-مرکز شماره گذاری مستقر در شرکت ایران خودرو (44934445)
7- واحد شماره گذاری مستقر در شرکت سایپا: کیلومتر 11 جاده مخصوص کرج- مرکز شماره گذاری مستقر در شرکت سایپا (44906610)
8- واحد شماره گذاری مستقر در شرکت آسان موتور:کیلومتر 8جاده مخصوص کرج-مرکز شماره گذاری شرکت آسان موتور (48645747)
9- خلیج: کیلومتر 7 جاده قدیم کرج-بلوار خلیج فارس- خیابان رهنما- جنب ستاد ترخیص خودرو (66260262)
10- چیتگر: کیلومتر 12 جاده مخصوص کرج (44901929).
مراکز شماره‌گذاری پلیس خدمات شماره گذاری همه خودرو‌های سبک، سنگین داخلی و وارداتی و همچنین خدمات پس از شماره گذاری از قبیل نقل و انتقال، تعویض پلاک، پاسخ استعلام مراجع قضایی و انتظامی، ثبت دستور توقیف، صدور کارت و شناسنامه مالکیت خودرو گستره وسیعی از نیاز‌های قشر‌ها مختلف جامعه را ارائه می‌دهند.
به همین دلیل همه خدمات مانند صدور کارت و شناسنامه المثنی، نقل و انتقال تغییر در قسمت‌های اصلی خودرو، تعویض پلاک و تغییر کاربری مجاز در مراکز مورد اشاره انجام می‌شود.
سامانه‌های هوشمند این پلیس در بستر نرم افزار " پلیس همراه من" و سایت "پلیس راهور" بارگذاری شده است و مردم با مراجعه به این سامانه‌ها می‌توانند به سهولت از خدمات راهنمایی و رانندگی ناجا بهره‌مند شوند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: نوبت دهی اینترنتی شماره گذاری مستقر در شرکت مرکز شماره گذاری جاده مخصوص کرج شماره گذاری خودرو هایی مراکز شماره تعویض پلاک خودرو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۵۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران

حسن ماری اوریاد در جمع خبرنگاران با تبریک فرارسیدن روز معلم و تکریم هفته کارگر بیان داشت: رهبر معظم انقلاب بر پاسداشت حقوق کارگران و توجه به معیشت این اقشار شریف و سختکوش تاکید ویژه دارند و خدمت به جامعه کارگری را سعادتی بزرگ بر می‌شماریم.

او با بیان اینکه انقلاب اسلامی مدیون مجاهدت و ایثارگری کارگران است، بیان داشت: ماموریت اصلی تامین اجتماعی در حوزه درمان بر مبنای افزایش رضایتمندی، حفظ ایمنی بیمار و تکریم بیمه شدگان استوار است.

اوریاد با ارائه گزارشی از خدمات مدیریت درمان تامین اجتماعی استان فارس اظهار داشت: در دو بخش خدمات درمان مستقیم و غیرمستقیم در راستای ارتقا سلامت جامعه و به ویژه رضایتمندی کارگران تلاش می‌کنیم.

به گفته این مقام مسئول، خدمات درمان مستقیم در مراکز ملکی وابسته به سازمان تامین اجتماعی متشکل از یک بیمارستان و ۲۳ مرکز درمانگاهی سرپایی مشتمل بر هفت پلی کلینیک، پنج درمانگاه تخصصی و یازده درمانگاه عمومی است.

او از گسترش مراکز درمانی طی چند سال اخیر خبر داد و افزود: راه اندازی درمانگاه تامین اجتماعی در شهرستان فیروزآباد در بهمن ماه سال قبل یکی دیگر از پروژه‌های درمانی برای تسهیل دسترسی بیمه شدگان محترم سازمان به خدمات درمانی سرپایی رایگان بوده است.

به گفته اوریاد، درمانگاه‌های زرقان و خرمبید هم در سال جاری در راستای ارتقای سلامت به بهره برداری خواهند رسید و استان پهناور فارس با توجه به گستردگی زیرساخت‌های درمانی تامین اجتماعی رتبه سوم تا چهارم کشور را در اختیار دارد.

سرپرست معاونت پشتیبانی و توسعه مدیریت درمان تامین اجتماعی فارس خاطرنشان کرد: در زمینه درمان مستقیم، بیمارستان شهید آیت الله دکتر بهشتی دارای بخش‌های تخصصی و فوق تخصصی است که به صورت شبانه روزی و کاملا رایگان به خانواده بزرگ تامین اجتماعی خدمات ارائه می‌دهد.

اوریاد ابراز داشت: در بیمارستان شهید آیت الله دکتر بهشتی اعمال پیشرفته جراحی در زمینه‌های قلب، آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی، چشم، زنان و زایمان، ارتوپدی، مغز و اعصاب، اورلوژِی، لاپاراسکوپی و جراحی عمومی به صورت شبانه روزی کاملا رایگان انجام می‌شود.

او با اشاره به موفقیت‌های چشمگیر این مرکز درمانی گفت: در سال گذشته، بیمارستان شهید آیت الله دکتر بهشتی عنوان چهارمین مرکز ارایه خدمات فوق تخصصی قلب در کشور را به خود اختصاص داد.

اوریاد افزود: در مراکز درمانی تامین اجتماعی استان فارس به ویژه در بیمارستان شهید آیت الله دکتر بهشتی میزبان تعداد زیادی از بیماران و بیمه شدگان محترم تامین اجتماعی از استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، خوزستان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و بسیاری دیگر از استان‌های کشور هستیم.

به گفته سرپرست معاونت پشتیبانی و توسعه مدیریت درمان تامین اجتماعی فارس، در سال گذشته بیمارستان شهید آیت الله دکتر بهشتی ۲۱ هزار و ۵۴۹ بیمار را در بخش‌های بستری پذیرش کرده و نزدیک به دو میلیون ویزیت سرپایی در کل استان صورت گرفته است.

او خاطرنشان کرد: نزدیک به یک میلیون و پانصد هزار نسخه دارویی در بخش سرپایی درمانگاهی و بیمارستانی به بیماران ارائه شده است.

اوریاد در همین رابطه افزود: طی همین مدت، در بخش آزمایشگاهی بیش از ۴۴۶ هزار مورد خدمات ارائه شده و نزدیک به ۱۰۹ هزار نفر از خدمات رادیوگرافی، ۴۰ هزار مورد خدمات سونوگرافی، ۲۵ هزار مورد فیزیوتراپی، ۱۳ هزار مورد خدمات دیالیز، ۲۳ هزار مورد ام آر آی، ۱۱ هزار خدمات اکوکاردیوگرافی، ۳۸۰۰ مورد اندوسکوپی به صورت رایگان در مراکز درمانی تامین اجتماعی به بیمه شدگان ارائه شده است.

او تعداد کل مراجعات پاراکلینیک استان در بخش بیمارستانی و درمانگاهی را بیش از ۲ میلیون و ششصد هزار نفر عنوان کرد.

اوریاد افزود: بیمارستان شهید دکتر بهشتی با ۸ اتاق عمل فعال و ۲۲۶ تخت فعال در حال ارائه خدمات به خانواده بزرگ تامین اجتماعی و عموم جامعه است.

او در بخش دیگری از سخنانش از تجهیز بیمارستان شهید دکتر بهشتی به یک دستگاه میکروسکوپ پیشرفته چشمی با اعتبار ۲۸ میلیارد ریال و یک دستگاه سنگ شکن درون اندامی با اعتبار ۳۷ میلیارد ریال خبر داد.

سرپرست معاونت پشتیبانی و توسعه مدیریت درمان تامین اجتماعی فارس از نوسازی تجهیزات پزشکی مراکز درمانگاهی و بیمارستانی طی یک سال اخیر خبر داد و افزود: در سال ۱۴۰۲ اعتباری معادل سیصد میلیارد ریال برای تجهیز مراکز درمانی تامین اجتماعی استان فارس اختصاص یافته است.

اوریاد اضافه کرد: در بخش درمان غیرمستقیم، معاونت خرید راهبردی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان فارس با طیف گسترده‌ای از مراکز درمانی بخش دولتی، خصوصی، خیریه و نیرو‌های مسلح مشتمل بر مراکز بیمارستانی، داروخانه، ازمایشگاه، مراکز تصویر برداری، فیزیوتراپی و سایر مراکز پاراکلینیکی طرف قرار داد می‌باشد.

این مقام مسئول افزود: در بخش عملکرد معاونت خرید راهبردی بررسی و رسیدگی بالغ بر ۳۷ هزار پرونده بستری و ۲۰۰ هزار پرونده سرپایی بیمه شدگان سازمان به صورت ماهیانه توسط همکاران متخصص و فنی این حوزه صورت می‌پذیرد.

او شمار مراکز طرف قرارداد در استان فارس را ۲۵۸۳ مرکز اعلام کرد و بیان داشت: تعداد ۱۶۴۰ پزشک خانواده در قالب مطب، درمانگاه و شبکه‌های بهداشتی طرف قرارداد با مدیریت درمان تامین اجتماعی استان فارس به ارائه خدمت می‌پردازند.

او بیان داشت: معاونت خرید راهبردی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان فارس بطور متوسط در هر ماه ۳۰۰ میلیارد تومان اسناد مالی دریافت می‌کند که پس از بررسی‌های لازم به مراکز درمانی طرف قرارداد پرداخت می‌شوند.

به گفته این مقام مسئول، طی فروردین و اردیبهشت ماه سال جاری مبلغی معادل ۵۰۰ میلیارد تومان به مراکز درمانی طرف قرارداد پرداخت شده است.

اوریاد در بخش دیگری از سخنانش از ترمیم نیروی انسانی در مجموعه تامین اجتماعی فارس خبر داد و افزود: در پایان فروردین ماه سال جاری آزمون استخدام تامین اجتماعی در استان فارس برگزار شد و ۶۱ نفر در حوزه درمان مستقیم و غیرمستقیم جذب می‌شوند.

او درپایان اظهار امیدواری کرد سطح کیفی و کمی خدمات درمانی سازمان تامین اجتماعی در سال جاری ارتقا یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • رانندگی با تنها فراری پلاک ملی ایران چه حسی دارد؟ (فیلم)
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • ببینید | رانندگی با تنها فراری پلاک ملی ایران چه حسی دارد؟
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • رنگ پلاک خودروها نشانه چیست؟
  • تشدید برخورد با خودرو‌های هنجارشکن در میاندوآب
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است