Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا به تشریح آخرین وضعیت خطوط نوبت دهی اینترنتی در مراکز تعویض پلاک میثم و خاوران پرداخت.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ علی محمدی رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا اظهار کرد: در بحث تعویض پلاک برای خطوط اینترنتی نوبت دهی داریم و افراد می‌توانند ۲۴ ساعت قبل از تعویض پلاک نوبت خود را دریافت کنند تا بعد از آماده شدن پلاکشان نسبت به تعویض یا دریافت آن به مراکز تعویض پلاک مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: خدمات دهی ما در مراکز تعویض پلاک کمتر از ۱۰ دقیقه آن هم بدون اینکه شخص از خودروی خود پیاده شود انجام می‌شود و این خدمات دهی مختص همه نوع خودرو و مدل است.

رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا تصریح کرد: خطوط اینترنتی ما در مراکز تعویص پلاک میثم و خاوران در حال حاضر فعال هستند و به زودی در شهر‌های بزرگ مانند اصفهان، خراسان رضوی و ... هم راه اندازی خواهد شد.

وی افزود: شهروندانی که نمی‌توانند نوبت بگیرند به شماره گذاری اینترنتی مراجعه کنند، ۸۵ درصد عملیات نقل و انتقال با تلفن همراه صورت می‌گیرد و مابقی نیز صرفا برای بازدید خودرو و فک و نصب پلاک به مراکز تعویض پلاک است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نوبت دهی اینترنتی معاینه فنی پلاک خاوران مراکز تعویض پلاک شماره گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۸۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی موسوی صبح شنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: مرکز مهر خانواده در استان‌ها راه اندازی شد تا ملاقات والدین با فرزندان در محیط امن و آرام انجام شود و کودکان با احساس راحتی و امنیت بتوانند با آزادی بیشتری با والدین خود ارتباط برقرار کنند ا ز این رو ۲۲ مرکز مهر خانواده در استان درحال فعالیت و ۴۲۲ فقره پرونده به این مرکز در سال گذشته وارد شده بود.

وی گفت: تعداد ملاقات‌های انجام شده والدین با فرزندان در سال گذشته دو هزار و ۳۴۳ مورد بوده است.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مازندران همچنین به فعالیت مراکز مشاوره خانواده قوه قضائیه در استان اشاره کرد وگفت: ارجاع پرونده‌ها به این مراکز راه مفیدی در کاهش ورودی پرونده‌های طلاق به دادگستری استان مازندران است وبی شک مراکز مشاوره خانواده می‌توانند در کنار نهادهای مردمی در کاهش آمار طلاق مفید و مؤثر باشند.

حجت الاسلام موسوی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۴ هزار و ۴۱۴ فقره پرونده از محاکم دادگستری استان به مراکز مشاوره خانواده ارجاع شده است و تعداد ۱۲۳ هزارو ۴۵۹ فقره مورد بررسی قرارگرفت و از این تعداد دو هزار و ۸۹۵ فقره پرونده منجر به سازش شده است که شمار ۲۳ درصد از پرونده‌های طلاق بوده است.

کد خبر 6096771

دیگر خبرها

  • بررسی ۴۲۲ فقره پرونده در ۲۲ مرکز مهر خانواده مازندران
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • پرداخت ١٠٠ برابر نرخ انرژی، جریمه استخراج غیرمجاز رمز ارز
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 
  • ۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند
  • شاهکار رئیس؛ جام شماره 61 فلورنتینو پرز با رئال مادرید
  • تشدید برخورد با خودرو‌های هنجارشکن در میاندوآب
  • این خودروها پلاک ملی نمی‌ گیرند
  • افزایش هزینه‌های درمان در مراکز ناباروی
  • بازدید مستمر از مراکز خدمات دامپزشکی شهرستان گناباد